pro buzení...
Z nebes
co připomínala
modře smaltovaný kastrol
přiklopený na zem
poletovaly mihotavé stíny
ptačích hejn
zprvu jsem viděl jen povrch
a trvalo nějakou chvíli
než jsem pochopil
že jsou obdařená
duchem
stejně jako Sloe
očima z trnek
jiskřící vzruchem
vzala mě za loket
a usmívaje se
pod barevným deštníkem
proti slunci
vedla mě dál a výš
z hrudi jí tryskaly tóny
neukojené
ve své touze naplnit
a odrážely se
od příkrých skal
v ozvěně rozvířené
i já zpíval
slyšet mne však moc nebylo
v tom koutě světa
jsem byl slabším pohlavím
smířený s tím
že ona je živou hrází
proti Pacifiku šedi
neboť jsem do ní ponořen
sytím ji
a sytím se jí
a bylo mi moc dobře
Přečteno 284x
Tipy 30
Poslední tipující: zelená víla, MARKO, A42, Joe Vai, Frr, GiovaniDaVinci, jitoush, střelkyně1, AndreaM, Malá mořská víla, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)