Anotace: fíííí...
před pár dny jsem přijela z kouzelného místa u moře, když v tomhle pronajatém bytečku u moře uklízím, tak se směju do slunce, jen v tričku a v kalhotkách tam bojuju s úklidem, dýchám ten vlhkej vzduch a dýchám tu vůni z toho vypraného prádla, jo tohle prádlo voní, voní tak jinak...z druhého balkónu se dívám na lodě, co zrovna tuhle zátoku chtějí navštívit a říkám si přijde bura či jugo? a tak se jdu zeptat domácích ... přijde jugo a tak dál věším prádlo, jen přidám kolíčky... zametám a hladím ty květy květiny, co roste jen tady... mám tenhle kus země ráda, je krásná, je klidná, je tak milá v pohledu i v pohlazení... vlezu do lodičky a odjedu si na moře a tam jsem sama se sebou, přemýšlím tam o moři, pokaždý, když tam jsem, je tak krásný a tak svobodný... a i se ho bojím... je moc velký na myšlenky a moc houpe... :-)mění se, každou chvílí...
mám... tyhle chvíle mám...
26.09.2015 01:58:00 | zelená víla
Vždycky čtu rychle a se zvědavostí, co ještě prozradíš a jak to dopadne. A ono želé....:)
Krásné představy.
25.09.2015 21:49:50 | MARKO