Anotace: ...
...to se hlava a srdce houpaly na jednoduché houpačce/takováta kláda
se sedátky na obou koncích s ukotvením ve středu/....když oba
houpající se měly stejnou váhu...tak to bylo to "pravé ořechové",tak se
to líbilo oběma......odrážely se a nastřídačku se ocitl jeden nahoře
a druhý dole,plynulé střídání.....požitek...žádná převaha jednoho nebo
druhého.....otupělí,necitliví lidé s chladným rozumem jsou....jsou
vlastně nemocní...
22.10.2015 21:11:30 | jitoush
rozesmálo mě fouknutí do mouky... jééé... svým svěřencům, dospělým jsem domluvila přednášku o smíchu a o hře vedenou svým známým, co se věnuje zdravotnickému klaunění... je to velmi sebevědomej a pozitivní člověk a jelikož není Čech, tak mě baví i jeho dialekt.... prozradil nám, že lidé dříve se upřimně a doopravdy smály kolem 29 minut denně, dnes je to pouhých 6 minut denně... bohužel... možná celé to vnímáni reality je v tomhle smát se doopravdy, upřimně, pořádně a také si celoživotně hrát...a tak jsme si na přednášce hrály s legem, které vymyslelo novou herní techniku...a vnímali detaily... doma jsem se usmívala a zpětná vazba na seminář byla výborná... takže hodně se smát, hodně si hrát a realita bude pozitivně reálná.. :-)
22.10.2015 15:27:53 | zelená víla
Ta mouka měla asi sílu, poznala jsem jelení vílu, že chodí? Inu, je mimochodník a blaho rodí...
22.10.2015 13:45:19 | básněnka