Anotace: léta s podzimem...
už kvůli tomu, co jsi napsal je čest být člověkem...
čemu říkat ne, jako člověk :
ne, tomu co nechceš
ne tomu, co zatím nevíš, že nechceš, ale přeješ si to
ne kompromisům
ne, když víš, že to nebudeš moci splnit
ne výjimkám
ne sobě samému
...
zpochybněné je to, čemu a komu dovolíš to zpochybnit...
přišla jsem v pondělí na pokoj něco řešit a byl tam někdo na návštěvě... vstoupila jsem a pozdravila... a ozvalo se jé dobrý den.. odpověděla jsem, a paní kolem šedesáti let mi povídá, jéé jsem ráda, že vás vidím... znejistěla jsem, vůbec jsem ji neznala, ale ona mi v klidu odvětila, pamatuju si vás z autobusu... to jsem znejistila já.. pokračovala, jezdila jste tehdy na střední... usmála jsem se a říkám, ale já na střední jezdila před dost lety, asi si mě pletete... nikoli, ty vaše oči... usmála jsem se a upravila si brýle... ale ano jste to vy, jezdila jste odtud tam... to ano... víte, mně jste se vždy líbila a nyní u vás tam bydlí syn... dopracovali jsme se, že kousek ode mne...pozdravujte ho až půjde kolem a seznamte se s ním... polkla jsem, a odvětila, že by dost koukal, kdybych ho zdravila z nemocnice... vyšla se mnou ven dáma a říká, hmm asi vypadáte jako za studií... rozesmála jsem se, nikoli, jiný vlasy, jiná postava... ale ona si vás pamatuje...
stojí to za to, být člověkem.... :-)
31.10.2015 02:06:22 | zelená víla
...nemohu se nabažit....cestovateli tehdy i teď...lovče ze stezek
zapomenutých krajů........Ji.
28.10.2015 21:26:27 | jitoush
když jsme v lisu, pouštíme nejlepší šťávu:-)
nepochybuj, ale věř ST :-*
27.10.2015 22:06:49 | Malá mořská víla
No právě, že pro tak málo stojí za to být člověkem! Ono to totiž vůbec není málo!
26.10.2015 19:30:35 | Aida
Doufám, že bažant doletěl, ať už to bylo kamkoliv. Do přírody nebo mezi knedlíky. :oD Jinak paráda. :O) ST
26.10.2015 07:51:42 | Tichá meluzína