Anotace: třeba takové...
... snít o něčem nepravděpodobném má své jméno, říká se tomu naděje...právě proto, že se může stát pravděpodobnou...
15.11.2015 03:32:12 | zelená víla
ST-celé to zní jako naděje,víra a láska
já třeba věřím,že když k té naději, přidáš odvahu vystrčit nos ze dvorku, tak toho potkáš i uvidíš :-) jéje, ale z předešlé tvorby to ty víš ;-)
03.11.2015 15:09:21 | Malá mořská víla
Určitě. :O) Mě se líbí historka, kterou mi jednou vyprávěl Čárli. Už ani nevím, jestli ji vyčetl, nebo slyšel. Jak se jednou kdosi ptal stařičkého buddhistického mnicha jestli byl někdy i jinde než v okolí kláštera. Jestli třeba ve svém životě navštívil Londýn. Dědeček se na ně s úsměvem podíval a řekl: "Ve mě je Londýn." :O) Někteří staří lidé v sobě mají cosi neskutečně harmonického, a nemusí to být ani buddhisti. Možná se odpověď skrývá právě v té jejich harmonii. A myslím, že vypadá jako matrjoška. ST :O)
03.11.2015 12:06:21 | Tichá meluzína
..kouzlíš slovy a příběhy...enigmane:-)
03.11.2015 07:51:42 | Nikita44