Anotace: ...
Poezie v próze to rozhodně je, dokonce velmi pěkná. Ale právě proto nerozumím tomu rozlámání do veršů?
05.11.2015 16:11:56 | Tom Dvořák
Milý Enigmane, to je tak krásné! Úplně jsem zjihla... až bych dala všechno za to, abych věděla, co bylo.. (neboj, voyaerismem netrpím, ale literové sdílení je úchvatné!). :)
05.11.2015 00:02:09 | Aida
no tedy...? Ty najdeš babu i ve vzduchoprázdnu...:-) jsem blbá..
kosmonautky existují ... ST
04.11.2015 20:13:12 | Malá mořská víla
kupodivu nenosí skafandr...inu umí si to ve vesmírném nákupním středisku zařídit...
05.11.2015 11:52:59 | enigman
já se taky poddávám všemu, co mi na mysl přijde a je to osvobozující... :-)někdy si připadám jako autista, který také žije pouze přítomným okamžikem...:-)lidé kolem si klepají na čela, ale to je mi fuk, já se usmívám v tom svém okamžiku... občas kamarádce hudrám na Kateřinku, říkám jí, to je neskutečný dítě, s ní naprosto nic nehne, nikdy jsem neviděla většího flegmatika, má svůj svět a tím končí... ona seděla, napila se kávy a povídá mí, nevím, co řešíš, ty máš taky svůj svět a vnímáš si podle sebe, je celá ty... a já zavřela ústa... :-)
04.11.2015 14:13:05 | zelená víla