Anotace: ...
nesejčkuj příteli na pohřbívání je času...a času a času...
bílá a v ní pozorovat světlo je dokonalý, není totiž často zcela vidět, ale pak je průzračný a křehký... a taky trpím úchylkou na nehty... prostě nenalakované nehty je pro mě průšvih... a chodím na ně k mužské populaci :-) má vkus, nezdobí jen upravuje...a taky je jemnej...:-)a )plně toleruje, že si u toho čtu a já plesám v sobě, že nemusím mluvit... :-)))a mohu si číst...
15.11.2015 02:54:25 | zelená víla
...mám raději dráhu rumovou...
06.11.2015 15:28:05 | Jort
já také...tu vyšší formu života co se vyškrábala na břeh z pradávného melasového moře že...
09.11.2015 11:35:24 | enigman
...často si přeji,aby vždy závládla křehkost....o které vyprávíš
ve své básni......vždyť slovo je někdy jako ostrá zbraň...tne a
kus srdce odletí.............Ji.
06.11.2015 13:20:33 | jitoush