Anotace: ...
co je to za nadání, když obrací svět vzhůru nohama,takže míň znamená víc a víc znamená míň?
15.11.2015 02:29:57 | zelená víla
připomnělo...
Daniil Charms - Modrý sešit N° 10
Byl jeden zrzavý člověk, který neměl oči ani uši. Neměl ani
vlasy, takže zrzavý se mu říkalo jen ze zvyku.
Mluvit nemohl, neboť neměl ústa. Nos také neměl.
Neměl ani ruce ani nohy. A břicho neměl a záda neměl
a páteř neměl ani žádné vnitřnosti neměl. Nic neměl! Takže se
neví, o kom je řeč.
Raději už o něm nebudeme dál mluvit.
(7. ledna 1937)
10.11.2015 12:20:33 | Zylberstein
ó ano...mám něco podobného...
kdo jsi?
jsem světlo
ale říkají mi vášeň temnoty
nevidím ti do tváře
to je dobře
máš nějaké přání?
chci být dobrý
to je příliš snadné
chci být dobrý
a mluvit pravdu
to je zas moc těžké...
11.11.2015 11:33:14 | enigman
...sny o ztrátách mají i ptáci? :-)
Ať vzletnější sny se jim vrací :-)
09.11.2015 16:11:17 | Martinecka23
myšlenky jsou jak neúnavní rorýsi co neustále poletují a nikdy nepřistanou
tedy přijít o nohy a bez nože?...to musel být děsnej sen ;-), ale jestli máš zalehlé uši...byl to stopro vlak
...ty zbyly ti vůbec?...že se ptám :-D
09.11.2015 13:43:28 | Malá mořská víla