Anotace: ...
tančící elixír... už nějaký pátek znám paní Irenu, je to neuvěřitelná energie, pozitivizmu, úsměvu... pomáhá mi.. poslala jsem ji za jednou pacientkou po mozkové příhodě, aby pomohla s trénováním paměti, slov, situací... šla jsem se za nimi podívat a chvilku stála drze za přiotevřenými dveřmi a slyšela jsem, jak trénují... a paní Irenu, ne nejste hloupá, jste šikovná, tak ještě jednou, co je zde napsáno..křeslo, výborně a kdepak je na obrázku?? v tu chvíli jsem vešla a posadila jsem se do něj... vítaly mě, Ájina šla k nim a já seděla a pozorovala je... úžasná interakce a nechala sem u nich i toho psa, i když jsem s ním měla plán jiný, ale nakonec tu jemnou motoriku zvládly beze mě... jen jsem zasáhla v obrázcích a odpovědích... a pak se opět posadila pozorujíce je tři spolu... Ájina jakoby kontrolovala situaci pohledy ke mně... usmívala jsem se tomu krásnu práce, nevědomé práce pacienta... a mé drahé Irenky, která ve výtahu popotáhla s odpovědí můžeme si popovídat, mám deprese... v těchto chvílích o nich neví... září...
15.11.2015 02:11:36 | zelená víla
cesta za pozemským štěstím a blahem není zrovna lehkou, co se ale může stát rytíři který ji projde a nalezne svůj grál?
11.11.2015 22:11:22 | Malá mořská víla
to s tím pohledem letec-tučňák nemá chybu..:-D (a celá je krásná);-)
-a myslím, že svatý grál se na očích zrovna neleskne...;-))
10.11.2015 21:59:07 | GiovaniDaVinci
..přijde na to..grál může být ukryt i v červivým jablíčku..nebo tím jablíčkem samým...
10.11.2015 19:52:55 | Frr
Takovéchvíletakyráda. :O)
10.11.2015 12:35:58 | Tichá meluzína