Anotace: v babím létě...
hmmm noc... má drahá přítelkyně... vzdávám ti hold, tvému tichu, tvému prociťování, všiml sis, že v noci se odkrývá to, co ve dne je zakryté? kdysi jsem v noci otevírala okno a občas do noci křičela: Proč??? už to nedělám...ale okno otevírám pořád...
15.11.2015 01:51:08 | zelená víla
je krásné, když člověk dokáže být sám se sebou i okolním stvořením v takové harmonii, jakou zde popisuješ...ST a díky :-)
11.11.2015 22:00:53 | Malá mořská víla