Anotace: od pole dne...
jela jsem v autě z práce a jela jsem sama... automatický dávám flešku do zařízení a poslouchám koncert pro Hapku, v tom okamžiku se usmívám a notuju si... a pak si uvědomuju, že musím zavolat na jedno oddělení, zastavuji zavolám tam, a informaci předám a zjišťuju, že stojím před květinářstvím... a tak jo, koupím stromek, mají jen ohromnej, je krásnej, dotýkám se ho a říkám si,nevejdeš se, nevejdeš...a tak nasednu do auta a říkám si, ne já ho dnes koupím, je třeba sundat síť ze zadního prostoru auto a tak v šatech se pokouším toto zařízení vyndat, nejde mi to, hlavou mi projíždí, hmmm... tuším, že na tu hlavní silnici vystrkuju své pozadí a začínám se smát a měním polohu, nakonec si uvědomím, že síť lze jen sesunout, dělám to a přejíždím kousek do jiného květinářství... srdce zaplesá mají je... vau, a už hladím ty stromky...vyjde paní se slovy, dobrý den, mohu vám pomoci?? jéé dobrý den, vybírám stromek, jasně, já vám ho vyndám a ukážu..směju se a říkám netřeba, já dávám na lásku na první pohled, tenhle bude vánoční ... zaváže mi ho, zaplatím jí a ptám se, pomohla byste mi s ním do auta?ale jasně... a už ho drží a odnáší... volám na ní, že ji pomůžu, nene ráda vám ho tam dám a pomáhá mi s ním i do auta... přeje mi krásný vánoce a já vyštrachám v kabelce andílka a dávám jí ho... moc děkuju a krásný vánoce a dávám jí ho... zvedne ke mně oči a usměje... ježiš děkuju, ... říkám pro štěstí a ještě jednou děkuju... rozzářila mi den, milostí, ochotou... :-) a není to samozřejmost... tohle je také lepší než číst Vergilia...
12.12.2015 01:07:56 | zelená víla
No.. i skladník ve šroubárně si může přečíst Vergilia v originále..
Takže si vás píši, Mlho..
16.11.2015 08:54:20 | Dorian Gray