během noční jízdy pioneerem...
Anotace: je to místo volné?...
jaká to rozkoš vychutnávat
v oblaku aromatického kouře
pravý koňak z prvního císařství
uveleben v pullmanském křesle
jako návštěvník bahenních lázní
kde k nohám dopadá stín
vodní tanečnice
náhle se mnou kdosi zatřásl
ne ten stín ale děvče
vypadá jako bourací koule v transu
na pohled neškodná
drobná
vášnivé oči
útlý pas
a půlky co se při chůzi houpají
nahoru a dolů
jako houpačka na hřišti
taková divoká Kleopatra
co se nezadržitelně hrne
Nilem problémů
zastavila u prádelníku
a povytahovala zásuvky
nejspíš zapomněla proč přišla
na toaletním stolku visely hodinky
stáhla si košili a pověsila si je na krk
padly jí akorát
k trojúhelníku klína
ozvalo se slabé tiknutí
a stříbro se rozzářilo
vyskočil jsem
a začal tancovat
chodím po rukách
metám kozelce
frkám jako býk
vlním se jako víla
vykrucuji se jako páv
než jsem si uvědomil
že nemám ocas
pobaveně mě pozorovala
myslíte příteli že je možné vytvořit rovnováhu?
vždycky něco chybí milá Germaine
proto máme důvod pokračovat
dáte svůj život na misku vah
pro vytvoření nicoty
pokud se chcete dostat k nicotě
musíte vyložit nekonečně mnoho čísel
v rovnici života je značkou nekonečno
pokud chcete dojít nikam musíte projít vším
musíte být všude abyste nebyli nikde
když chcete mít ne-řád
musíte zničit všechny řády
když se chcete zbláznit
musíte nastřádat množství rozumností
dívám se na ni
a ona
snad vyvržená
z vroucího kráteru
má paže v plamenech
z překoceného stojanu na deštníky
se rozlévá vášeň
rychlostí světla
odnáší skleničky
proniká do šuplíků
a zavrtává se do obrazů
taková semenářka
co roztrušuje pyl
horečka
pestrá kravata
adagiová sonáta Pathétique
naslouchátko
legendární seance
kolik je hodin?
ňadra ze sieny pálené
kaštanová nádivka
prsty taftové
teplý závoj
oparný soumrak v cesmíně
zalykaná výřečností
i tichá jako Jordán
myslím jen na to
že jsem vnímající tvor
probodávaný zázrakem těch vod
v nichž se odráží zapomenutý svět
nikdo nemá ponětí o řekách
které proudí naší krví
když si podáváme ruce
Přečteno 370x
Tipy 24
Poslední tipující: zelená víla, střelkyně1, CoT, Pamína, MARKO, Frr, jitoush, GiovaniDaVinci, básněnka, Jort, ...
Komentáře (15)
Komentujících (9)