Anotace: ...
Stella, psí slečna, co miluje blízkost si mi zalezla za záda a rozprostřela se kolem mého těla... cítí, že mám dost :-)--- je ona trošku cvok, ale tohle její tulení je její životní potřebou... někdy mi tím děsně štve, ale pak si uvědomím tu úžasnost a obejmu ji, ona skočí na klín a myslí si, že je vážně tříkilová... :-) dnes to dělá, hřeje a dívá se na mě vážně... ona?? asi fakt ví, že jsem vše za tu hodinu a půl nevyplavala... :)začínám být jako ona,kašlu na minulost... nedá víc, co už dala... i když tu určitou vůni v sobě poneseme všichni napořád...
21.01.2016 00:38:45 | zelená víla
země matka, matka země
16.12.2015 21:53:30 | Malá mořská víla
Hledání smyslu, nacházení starých prasklin a pahorků jsou peříčkem i žiletkou pro duši...
16.12.2015 21:45:44 | MARKO