Anotace: ve snaze zabránit vzpouře v žaláři rozumu…
povídám si s nimi... květiny, jsou tak živé, krásné, jemné a háklivé.... :-)jako lidé... jako kameny... žijí... hladím nazelenalý kámen na parapetu, hladím květinu u něj... hmmm....věřím jim... vnímám je... :-) jako lidi.... úložný prostor pro cokoli ... :-)
14.01.2016 02:58:02 | zelená víla
to je nádherné...bytosti stvořené z matematiky a medu:-)...a je dobře, že jsi jí nezačal trhat lístečky v otáčkoměru: "má mě ráda? nemá mě ráda???? ";-)
19.12.2015 01:36:38 | Malá mořská víla
...když hladím pokojový cypřiš,tak dává najevo,že se mu to líbí a
vypouští osvěžující vůni.....a teď nedávno jsem četla následující citát
Ch.Morgensterna:"Něco vidíme často stokrát,ba tisíckrát,než to poprvé opravdu uvidíme."Je tolik netušených možností,to mě fascinuje......Ji./úsměv/
18.12.2015 19:51:18 | jitoush
Já si jednou plácla s Aglaonemou. Chtěla mi poděkovat, že jsem ji vytáhla z temného kouta prázdné kanceláře a poskytla oporu jejímu zhroucení, živiny a vodu zdevastovanému organismu. Po pár týdnech péče se vzpamatovala a obrazila, a pak se to stalo. Naživo jsem si uvědomila, že s námi komunikují, byl to zvláštní pocit. Dneska ta Adélka obrůstá skříně babiččina obýváku, pěkně tam zdivočela, takže už jí na ní nestačí ani květináče a část jejích dětiček už musela rozdat.
Můj děda prý měl zelené ruce. Já doufám, že jednou mi zezelenají taky. :O) Krásně jsi to napsal. Veselé Zelinoce skláři. :O)
18.12.2015 18:04:24 | Tichá meluzína