Overal její v beznaději?
Měl by být pracovní den,
ale panuje naprosté ticho,
před domem, za domem
ani postava.
O svátcích muži,
kteří bývají šťastni výlučně s milenkami,
spali ve svých domovech
s úředními partnerkami.
Většinou.
Město je mraveniště.
Jsme jako hmyz,
naprosto stejně organizováni.
Někde panuje úcta i obdiv k jedné ženě,
jinde povrchnost mnohoženství,
ale každému, co jeho jest!
Zameťme si každý před svým vlastním prahem…
Po těle vlahém
rozsévám polibky,
vše je tak velké,
větší nežli malé,
výčitky nemám.
Nemohu mít.
„Pane, že Vás ruším. Dáte si ještě pivo?“
Hlesla bytost okolo dvaceti v černém overalu.
Přečteno 345x
Tipy 13
Poslední tipující: Pamína, Frr, jitoush, MARKO, Amonasr, Helen Zaurak, bogen
Komentáře (8)
Komentujících (5)