Výběrové řízení
Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=bch1_Ep5M1s
Bouře
za lebeční kostí.
Stovky,
tisíce myšlenek,
desítky z nich přinášejí úzkost,
strachy sahající do kdysi,
ze všeho jen stíny,
obrysy.
Už mě unavuje herectví v jediné poloze poker face,
před lidmi,
zdánlivě navenek.
Dnešní doba žádá sebevědomí,
tedy alespoň v klíčových chvílích
si na něj hrát,
zejména při výběru partnerky,
chceme - li se milovat.
Také dívky z recruitu
v těsných kostýmcích
při assessment centru,
stojí o jedince vědomé sebe…
To já bych raději plný citu,
pozval každou druhou na kávu či tea,
ať si je u konkurzu sebevědomý jiný frikulín.
Tedy po americku řečeno in
s keep smiling
ve věku dvacet plus.
Jsem dítětem květin!
Komisi
– při vzpomínce na kdysi
zabroukám:
„If you going to San Francisco“
Chci zase cítit ve vlasech vítr,
ve tváří dlouhé lokny dívek,
být okouzlen věnci z kopretin.
„Dejte mi absinth a nejmíň půl litr!!!
Stačilo by chlazené frisco?
Opáčila drobná v kostýmku …
"By the way,
Staromilče!
Slyšíš? Hej!
Končím tady v sedm!"
Přečteno 339x
Tipy 14
Poslední tipující: Lioness, Frr, bogen, jitoush, AndreaM, Danaé, A42, Amonasr, Papagena, ...
Komentáře (14)
Komentujících (6)