Anotace: plný temnookých hurisek a stromy byly obalené sněhem...
nadšení vznikne a je.. a je to úžasný...
na svoje minulé životy nevzpomínám, jen někdy o ně zavadím, ale v tom dobrém... nedávno jsem si obarvila vlasy, už nejsem plavovlasá ale zrzavá... a to bys viděl ty reakce... :-)) plachtit a plachtit a pak... vau... udělat něco šílenýho, co je vlastně skvělý...
15.02.2016 23:42:08 | zelená víla
... víš, že jsi hodně inspirativní?:) Vždycky ji u tebe najdu ... myšlenku:) Díky za ni, je to poezie:)
13.02.2016 10:34:15 | Ragnell
..jedno křídlo mám krapet opelichané a druhé dostalo přímý zásah,
ale plachtím......hledám vzestupný proud.....poletím dál a vstříc....Ji.
12.02.2016 22:15:56 | jitoush
O omítku na baráku si starosti nedělám, to je mi spíš líto těch hurisek pod stromy obalenými sněhem, že jim musí být zima.
12.02.2016 14:13:58 | A42
Mně tedy spíš čas chybí, dost často, asi špatně hospodařím. Cestou mhd do práce si čtu a dům nemám, to jsou výsledky....:-)
12.02.2016 12:51:38 | xlps