Anotace: v křišťálové linii tajůplné kresby s tisícerýma očima...
duše patří nám samotným... nemůžeme je rozdávat, můžeme cítit... nemůžeme si pro nikoho rozdat..., ale můžeme si to myslet... :-) ale to neznamená, že nemůžeme mít někoho tam uvnitř... tohle je jistý :-)
27.02.2016 00:47:43 | zelená víla
Enigmane, stejně obdivuju tu tvou schopnost soustředit se prakticky v jakékoliv situaci. Například mně by to hledání rozdílů, mezi jednotlivými polibky asi vůbec nešlo. :-)
20.02.2016 09:45:54 | Luky-33
ST...za studánky vod živých, v nichž zříme svou duši...
http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/zagorova-hana/studanko-stribrna-53935
19.02.2016 23:06:40 | Malá mořská víla
....díky za ni En......
ale duše jsou jako květiny
každá má své kořeny
nemůže někam odejít
aby se vzdala sama sebe ............zvláště toto mi mluví z duše....Ji.
/úsměv/
19.02.2016 19:38:33 | jitoush