Před odjezdem
Poté, co jsem po paměti prošel uličkou
mezi čtveřicemi čalouněných sedaček,
můj pohled střetl se s jejím.
Krátké splynutí pohledů,
na zlomek času
okamžení.
Můj byl záhy odvrácen jinam,
pak letmo zamířil
do jejich očí.
Lehce se usmála...
Ostychem sklouzl zrak kolem koutků rtů,
po carrarsky bílé kůži.
Plavovláska
na jednom ze čtyř sedadel,
když klid se rozhostil,
s dlaněmi v klíně
čeká na hosty...
Přečteno 317x
Tipy 13
Poslední tipující: Jort, jitoush, Malá mořská víla, Amonasr, Kett, Nikita44, Frr, ...
Komentáře (12)
Komentujících (4)