Anotace: ...
.....vybavil se mi po přečtení Tvé básně fragment básně
tuším V.Holana..."Poslední list se třese na platanu,
neboť on dobře ví,že co je bez chvění,není pevné.
List nemusí tě,Bože,prosit o nic,
dal jsi mu růst a on to nepokazil.
Ale co já...."........Ji.
13.03.2016 21:39:17 | jitoush
líbí se mi ten lehký archaismus:)*
13.03.2016 13:45:31 | Ragnell