Anotace: ...
že tys mluvil s dědou o čase?;)jo můj děda ten mi moc chybí ale jednou se sejdem není čas tohle mě v týhle básni utkvělo v hlavě jako by se do ni promítl ON ;)
20.03.2016 22:46:36 | xoxoxo
A ja myslenku Tveho dedy znam diky Tobe, pohledna bytosti odjinud.
Pokud ji clovek rozviji, podari se mu vystoupat nad schranu tela, pak to muze jiste osvobozovat.
21.03.2016 06:15:46 | kudlankaW
... odloučím se, tak snadno ... ty víš, jak na Moranu:)) Moc pěkná jarní, Kudlánku:)
20.03.2016 11:08:12 | Ragnell