Anotace: ...
...klaním se "strýčku"/úsměv/......z všedních situací, skrze Tvé pozorovací
umění projevené slovy,jak to umíš jen Ty,na mě dýchla niterná
melanchoja....."třecí plochy"různých okamžiků,které vyvolávají emoce,
není to povrchní...tam někam to zasahuje.....pocit zmaru a zrodu
se křísají o sebe......ale stále je tam skulina,kudy to může zase jít.
.....Ji.
25.03.2016 20:12:09 | jitoush
Zdravice Ji, dekuJi. Posila pozdravy podsadity strycek.
Tva slova mi lahodi, melancholie tam jiste je, jsem totiz melancholik zalozenim.
Ale divky me zalozeni mohou myslenkove posunout jinam.
Preji Ti Ji puvabne jarni dny. Baculaty ujec
25.03.2016 21:16:16 | kudlankaW