Anotace: někdy přijde chvíle opustit své okolí aby člověk pochopil jeho význam, umožní to vážit si samoty…
neustále se tvoříme a rozvíjíme... nebo alespoň někteří, někdo rád stojí na místě a má a někdo rád má, ale rozvíjí se... studium dětské pedagogiky mě rozmělňuje, fascinuje mi, jak jsem spousty věcí dělala a dělám špatně dle těchto tabulek a hodnocení, učím se nediskutovat, protože se mi to může vymstít u profesorky... udělala jsem si tolik testů o sobě se spousty závěrů. že si říkám, jsem to ještě pořád já... naposledy, když se mi snažila odhadnout se netrefila a další můj pohled a otázku okomentovala, no Evo nevím jak s vámi, odhadla jsem vás naprosto jinak a komunikace s vámi je tedy pro mne naprosto těžká... :-)naštěstí u zkoušek mi to pojmout nedává :-))
30.04.2016 01:14:56 | zelená víla