Anotace: ...
tohle rezonuje závratně...
rychle...
urputně...
snažím se zachytit cokoli, ale pak mi to dochází, proč? třeštění je rychlé...
slavili jsme kamarádovi narozeniny... jdeme do bazénu na Evu... jooooooooooo... a nikdo nešel... Evy to mají povinně, tak jo...a skočila jsem tam...
kamarád plaval proti mně, jojo ty to dáš... no když to mám povinný...
víš co??? jdi pryč, Evy tu zůstanou samy, odešel a já si plula nadnášející...
rezonuje
rozšiřuje smysly
stupňuje rozechvění
prostupuje
omamuje
dráždivé
třpytivé tajemství
co krouživě klouže
jako polibky
zlehka se dotýkající rtů
voda... ticho,klid...
https://www.youtube.com/watch?v=pUINUEQc85w&index=9&list=RDjdyy23YHz8g
15.10.2016 03:25:58 | zelená víla
... důležité je uzřít:)
07.10.2016 11:19:26 | Ragnell
Páni... to byla smršť... Nejdřív se mi vybavily Vánoce, jak jsi zmínil koule, ani nevím proč. Světlo sající do plic, úžasný extatický zážitek... za tohle by lidi měli platit... myslím, že jsi z Iluminační planety a přisvětlil jsi se k nám, pozemšťanům, šířit osvětu a tohle je nad mé chápání, jak dokážeš popsat nepopsatelné... nemohl by mi tohle předčítat můj psychiatr? :-)
07.10.2016 04:16:57 | Iva Husárková