Anotace: ...
hmmm....každá by si přála abys o ní napsal třeba jen pár vět...
ježiš já si tak dnes hlavně díky tvým slovům odfrkla... :-))
díky...
nejen, že by si každá holka přála abys o ní napsal pár vět, každá by si přála, abys jí věnoval kus sebe -)
o až budeš mít čas, si na mě vzpomeň :-))))
rozesmál jsi mi, díky... rozevnímal,.. díky..
https://www.youtube.com/watch?v=0ooDZ14XqAs&index=41&list=RDH3pRyn-Vawc
15.10.2016 04:03:24 | zelená víla
......proplouvám Tvými proudy....tryskajícími tam ze zdroje Podstaty
a vnímám víry a vírky....zátočiny a peřeje.....klidná a zpěněná místa
mělčiny a hlubiny.......ponory a Nádech......duše se sytí obrazy....
jsou tak barevné......probouzejí a uspávají...nejsou v rozepři....
doplňují se........touhy duše.......rozeznění......Ji.
07.10.2016 22:08:37 | jitoush
Já myslím, že to byla Sirael. A sestřenice Salome ji naučila tančit v závojích. Vodíš mysl fantastů po cestách neskutečně skutečných i pozpátku a obráceně. Já šla i hlavou dolů se zrcadlem místo mapy. Zase Nádherňajs mistře E. Jó napot kivánok. :O)
07.10.2016 10:16:33 | Tichá meluzína
očistným plamenem...prapodstatou nezištnosti...k prameni vlastní žádostivosti...netělesnosti...úsměv.z.
07.10.2016 05:30:57 | zdenka
... a tohle by mi měl číst můj sexuolog... mám pocit, že mi světélkují prsty... jsem ohromená a omráčená... a mi by nevadily zvířecí chlípné vášně, akorát mám rozjetej atopák a dost to zaměstnává myšlénky, sice taky zvířecíma (ale spíš je to zvíře chcíplý) pocitama... :-)
07.10.2016 04:25:34 | Iva Husárková