Anotace: ...
stála jsem dnes v átriu jedné nemocnice... vdechovala vzduch, obdivovala okrasnou trávu, co zde roste, vdechovala vzduch, sedla jsem si na jednu z laviček zde nabízejících, prodiskutovala cestu na oční s jedním pánem a nejen tu... zavřela oči a byla... když jsem zahlédla paní s bříškem, co se dobývá na dveře onkologie, tam asi nechcete jít, že? usmála se a doprovodila jsem ji na gynekologii na ultrazvuk....
hmmm...
míjení, jak je někdy hřejivé...
05.11.2016 02:52:51 | zelená víla