Anotace: jen pravdy nestačí...jsou totiž pouze součástí nevyčerpatelného celku…
Ajina je tu,prosytila operaci, dle čehokoli ve dvanácti tam... po čtyřech dnech se válí na sedačce,vítá, jí vše jen ne super granule... a já jí dalších sto let budu milovat a vařit... :-)
kateřinka probleskuje... máma plakala a nejde tam, jdu já...
miluju jí za to, že snese víc...
tečou mi slzy za oknem a Ajinu vezou na operaci...
cítím objetí a už ne už .....
nalívám si panáka a čekám...
je...
díky... ze srdce děkuju...
nikdo mě nedonutí
abych vzal nějakou bichli
co obsahuje
metafyzické pravdy světa
a četl si v ní
vím, jak moc dýchá život...
https://www.youtube.com/watch?v=9rm5wSD67ts&list=PLDLL1tCwpPECS9r_rKt3cc7CzdeEBDl74&index=5
05.11.2016 04:22:10 | zelená víla
....no,ještě včera bych si nejradši díru do hlavy vystřelila sama,
aby ta příšerná bolest vyletěla jednou pro vždy......Ji.
20.10.2016 16:04:04 | jitoush
Freeeeeeeedoooom, pardon nechal jsem se unést .
17.10.2016 20:10:37 | klaun
Včera jsem viděla mušku jenom zlatou a pak se ukázalo, že to byla proradná vosa.
17.10.2016 19:27:40 | MARKO