Anotace: ...
klíííd...pet set dřepů a bude dobře :-)))
https://www.youtube.com/watch?v=o7auqhgjgig
hahahahaha...
05.11.2016 04:35:17 | zelená víla
To já taky, až na to, že ty moje nohy si kolikrát ani nestačí uvědomit, že odpočívají, bo s tou svojí sgvadrou si připadám jak špaček dřepící u poplašňáku. Ale když se pak nad tím chvilku zamyslím, vždycky mi dojde, že už bych ten klid bez nich nerozdejchala. B A F! :O)
26.10.2016 08:02:12 | Tichá meluzína
Nekonečné ulice v labyrintu duší, někdy tušíš, a přece jdeš a jdeš...
19.10.2016 19:24:08 | Philogyny1