Anotace: u havrana...
v tom místě v tom zálivu... sedíš a je ticho, tma... ráj... sedíš u moře, jsi k němu z balkónu pár metrů, cítíš tu vůni, vdechuješ ten vzduch, vidíš to nebe, vidíš, rozeznáváš, cítíš...
sedávám sama na molu, vlnky pleskají o loď, co tam parkujeme, dávám nohy dolů, ale jen vlny je pohladí... je tma, hvězdy mi dávají světlo, žiju, vnímám... všechno, vrací mi to do světa, do mého světa... přemýšlím...
chvíle, kdy tančí srdce, chvíle, kdy na vše znám to ... co se má cítit...
neodolatelné... zrcadlení...
17.11.2016 02:05:40 | zelená víla