Anotace: pískomilům...
koupila jsem dětem písek, v plastové bedně písek, co vydrží x let a je tvárnej a hýbe se...fakt... týýýýjo, to je neskutečná věc... něco z něj postavíš a on jakoby ožívá... rozpadá se, hýbe se ti v ruce... tvaruje se v to, co následně chce on... baví mě jen ho pozorovat.. jojo, číslo na psychiatra mám :-))) víc než ty děti jsem z toho byla unešená já... ony trochu zklamané z toho, že nedrží nekonečně, jen jsem říkala , dívejte se... nechtěly se dívat a jooo, já se jim nedivím,chtěly sahat, chtěly stavět, chtěly, aby to bylo pořád a pořád ne aby se to změnilo... ale tak pak to přijaly... ty jejich oči, jak pozorovaly, co se to děje s tím jejich hradem, co postavily, jak se boří, ale dělá vlny a proudí a proudí a proudí... nevím jestli je to fascinovalo jako mě, ale bylo to dokonalý... zářící oči překvapením, teto?? copak? a ticho... smála jsem se, dívej, dotkni se... a oni po svém, plácly mě do dlaně a písek se rozletěl kolem... joooooo....sněží křičela jsem a nedívala se na učitelku co ně mě dělala tytyty... ty ty ty si to uklidíš... :)))
tak si to pojďte taky zkusit... šla... za dvě hodiny jsem jí písek brala z dlaně a křičela obědyyyy ... :-))))
kolik radosti taková jedna plastová bedna plná čehosi, podobného písku dokáže...
Damien Rice - Back To Her Man (Unmixed, Unmastered)
03.03.2017 00:15:02 | zelená víla