V očekávání
V očekávání.......
Nad jezerem přelétaly sluky
zahlédl jsem část tvojí duše
nemusíš se bát
spřízněná s lovkyní
v západu slunce se odrážel nach tvého těla
haleného jen pláštěm z kropenatého peří.
Snad po vrchu zábly ruce a mráz štípal do tváří
ale rozehřála jsi mi srdce
zaplavila smysly
nevím už kudy jsem šel
a vůbec mě to netrápí.
Jsem doma v této chvíli.
Přečteno 408x
Tipy 15
Poslední tipující: zdenka, Jin&Jang, Helen Zaurak, Nikita44, Iva Husárková, hanele m., Philogyny1, jitoush, jitka.svobodova, Ormissia
Komentáře (6)
Komentujících (4)