Anotace: ...
dloubni do mě...
jo někdy je potřeba mít slzy na tváři...
a já je právě teď utírat nebudu...
přátelství někdy bývá drsnější než čekáme
rodičovství někdy sakra bolí
partnerství poměřuje
někdy jeden potřebuje sedět na patníku
a čučet do tmy
rozeznávat hlasy i události
kašlat na to že je zima
kašlat na to že prší
uvědomovat si svědomí
uvědomovat si sebe
lítat výš a výš
padat níž a níž
a tam někde v zrnku písku
vidět, vědět, cítit
že je to tak
že pole orané už neorat :-)
https://www.youtube.com/watch?v=vW9Fwfa-hzQ
26.11.2016 03:36:42 | zelená víla
Já někdy šťastně a nenápadně brečím, když mi kluci předčítají z Julese Vernea. Až s nimi teprve přicházím na to, jak jsou ty příběhy fantastický. :O)
07.11.2016 21:18:08 | Tichá meluzína
... umíš podat myšlenku:)
07.11.2016 19:18:13 | Ragnell