Anotace: vyjádření...
Nedávno jsme měli školení... u mě v mém pracovním prostoru jsem zapálila svíčku ( ano vím...) a šla školit do jiné místnosti.. inu kolega potřeboval ehm na onu místnost ( díky za to) a jak šel a šel a nahlédl tam ke mně, uviděl ohnivou lišku, prošel, vstřebal informaci a naběhl hasit s jekotem EEEEVVVOOOOO!!! ( Eva se usmála, nerváček, copak ho honí v hlavě) když dodal průůůůseeeer!!! ( Eva, zareagovala a vyběhla) ... když uviděla oheň, začala mávat rukama a ještě více ho rozpoutávat... co dělášššš??? zaslechla ve svém deliriu a přestala... a letěla pro vodu a otvírala dveře, když ohnivý kolega vynášel dýmající cosi ven... otvírala okna... a třásla se...
klepaly se mi ruce, kolega mi šermoval před očima a naznačoval, že se mi to nezdálo... a objal mě...
prožila jsem x fází stresu za pár vteřin a pak se vymanila z objetí, rozesmála jsem se a říkám mu, hele, ale já nevím, tys šel na záchod a jak se hasí ohýnky, tak přesně tak...
vteřinu na mě nevěřícně koukal, rozesmál se a přesně tam mi jednu střelil se slovy, ty se mi vážně jenom zdáš :-)
poděkovala jsem mu mrknutím oka a on mi písní ... nás nic nerozdělí, jsme skvělej tým, nás nerozhodí ani ne....... dým naznačil, že víme, víme...
p.s. někdy je potřeba tam na to místo neskutečně nakopnout... mně se to nestalo, páč za mnou přicupital s ohořelou svíčkou, ta to dá, vím, jak je máš ráda... :-D
13.12.2016 00:17:08 | zelená víla
je to takové sebevědomé :-)
ale prvně co vidím, kdy se uchyluješ k praktikám fyzických trestů :-DDD
15.11.2016 13:18:11 | Malá mořská víla