Anotace: vlahých nocí...
občas zachytávám chvění, vědět vše... jít a dozvědět se... taky vždy mám brzdu... mámu a tátu...jenže mi stejně zvědavost láká... zrovna se dívám na fotku táty, vyhublého táty co mu ještě pořád oči září... a hodinky co mu jsou velký, oči se slzami mám a přiznávám si, ne, netřeba... ale, to ale tam je...
proud krve, proč jsem jaká jsem? je to tak dobře? nebo bych měla? mohla? mám taková být? nebo?
sem člověk
ze starobylé rasy
stojící na kamenné desce
cítím vůni lidí
které jsem potkal
já žil s nimi
a oni žijí ve mně
13.12.2016 01:14:01 | zelená víla
......minulé...přítomné...budoucí.....a vlastně jiné plynutí v proměnách....Ji.
21.11.2016 22:02:10 | jitoush
Pochopení smyslu...
19.11.2016 12:38:20 | Milena
... lehce po hranici mého chápání ... a trochu za:))
19.11.2016 11:04:47 | Ragnell
Nádherný pocit. Cítím je všechny, jejich přítomnost, úsměvy, bolesti, vůni, činnost.......Chtěla bych být zpátky tisíc lidí, místo toho jsem součástí tisíce, ze kterého bude někdo jiný a pořád JÁ ABORIGIN. :O)
19.11.2016 00:16:02 | Tichá meluzína