Anotace: skalního altánu...
mám ten dům ráda, ten dům, co je moje doma...
nabídli mi ho a já přijala... jsem přeci dcera...
ve dvou pokojích je původní podlaha, děda na každý kus dřeva sahal, zemřel pár měsíců, kdy jsem se stala jeho vnučkou...
dům postavil... dveře jsou původní, nikdy je nechci vyměnit, okna jsem musela... ne nejsou dokonalý dveře, nejsou ani výstřelkem módy, ale jsou krásný!!! mám je ráda...
byly dělaný dědovou láskou... není víc než tesaná minulost v čemkoli... a těm novým věcem dáme minulost my...
07.01.2017 03:08:55 | zelená víla
Moc hezký, sem se frky nehodí. takže líbí a mizím.
07.12.2016 23:57:27 | klaun