útržky z plání...
propadl jsem
závějí
a objevila se
horizontální bdělost
plná veselosti
počátek všeho
zaťaté zuby
rozpomenutí
plno sopečné vřelosti
mnoho jakéhosi plazení
obrazárna s akvarely
moře a ryby s očima
symfonie
stůl v koutku babylónské věže
jazz v opeře
budíček a osud
tančící s podupem
rozhovor se stromem
tvář člověka
jemné slunce
smích na sněhu
tvar bez tíže
bílá hudba
zívající jaguár
vykasané rukávy
opečený chleba
rým beze slov
proplétání
cestou za paradoxem
Přečteno 373x
Tipy 25
Poslední tipující: zelená víla, Jort, Fany, jitoush, Frr, knihomolka, MARKO, Kett, kdotoví, bogen, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)