Anotace: uhnízděná...
domov je tam kde je tvé srdce... domov může být kdekoli... jo a někdy bychom se podivili, my lidé, kdo vnímá tohle naše bloudění..
21.01.2017 00:50:28 | zelená víla
vím to, oni to cítí ...ale smutný lidi moc rádi memají, už dlouho na mě žádný nezavrčel, až teď nedávno...ani se mu nedivím já bych teď s sebou nebyla, ani za mls...snad už bude líp
díky moc sestřičko vílo :-*
25.01.2017 21:53:37 | Malá mořská víla
určitě bude, musíme tomu věřit... dnes mi volala kamarádka, které našli nádor na mozku... v říjnu byla na operaci a dnes mi volala, že magnetická rezonance je čistá.. křičela jsem jsi zdravá a bláznila... smála se, je to lékařka, ví jak to je, má tři krásný děti a je úžasná... naše diskuze netvoří limity, bavíme se o pečení chleba, až po rezistenci nádorů až po děti a politiku... nemusíme ve všem souhlasit, ale umíme se slyšet.. a jí, jí tohle potkalo? člověk se pak přehodnotí... najednou si uvědomí spousty věcí ... a díky běžným starostem, díky za ně... :-) držím palce...
25.01.2017 23:56:47 | zelená víla
sestřičko vílo jsem šťastná , za Tvou kamarádku i za Tebe...
víš je to vážně paradox právě čekám na výsledky z histolky, ale vůbec se nebojím, sice mě operace asi nemine, ale vrátila se ta stará bojovnost, kterou jsem si dnes mohla potvrdit na docela těžkém závodě...vlastně když jsme plánovaly s doktorkou termín na nějaké marodění nemám čas :-) ukecala jsem ji ještě na MČR, prostě vím co vím ;-)
moc Ti děkuji za podporu, krásné čisté a vzácné srdce, které dáváš, ani já nemohu jinak :-*
04.02.2017 20:20:33 | Malá mořská víla