všechno co sdělovala...
Anotace: svými pohyby předváděla...
byla obdařena jakousi zvláštní
bezděčně dráždivou krásou
své postavy pleti
i elegantního vystupování
jakoby celou svou bytostí
k čemusi bezprostředně vyzývala
takže když jste ji spatřili
pomysleli jste si…No tohle!
jenže
když jste chtěli proniknout
hlouběji do její bytosti
ucouvli jste s úžasem
účastí a taktem
na ruce měla hodinky
s velkým ciferníkem
mě ale napadlo
že by je klidně mohla nosit kolem pasu
podívala se na mě a povídá
já normálně nejsem nijak zvlášť družná
spíš o mě říkají že jsem chladná
jsem podle vás chladná?
popravdě řečeno
spíš naopak milá Traeumerei
zamrkala blanšírovanýma očima
se směsicí jakéhosi smutku
a smavé pobavenosti
dala si nohy křížem
což byl hezký úkon
měla rozkošné kotníky
nedala ale na sobě nic znát
ráda bych od vás slyšela
něco o umění náklonnosti
víte na přátelství je pěkné
že je v něm vždy něco
co se zdá neměnné
měnitelné
místo stálosti umění
nacházíte stálé proudění
proces proměn a překvapení
což je mnohem přitažlivější než umění
neboť to je ta látka
z které se umění tvoří
Přečteno 427x
Tipy 28
Poslední tipující: zelená víla, bogen, Jort, jitoush, Luky-33, Hana Trnková, střelkyně1, Amonasr, Fany, Nikita44, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)