Anotace: ...
svět
s malým kouskem země
kde se narodíte
naučíte se mluvit
poprvé s někým tančíte
zamilujete se
vidíte umřít někoho
koho jste měli rádi
tenhle svět...
nevím jak to děláš, popíšeš vše, pojmenuješ to a zrcadlíš...
hebce... neskutečně hebce pro mě...
ani nevím jestli jsem ti někdy poděkovala a tak teď, děkuju...
11.02.2017 01:29:44 | zelená víla
jen ještě něco, v tomhle domě odcházel táta... scházel po schodech a loučil se, věděl... je to tady jiné, ale tohle uvidím už navždy... a díky za to...
nedávno mi partner řekl, že až jednou tu nebude moje mamka, půjdeme do nového, že by tam šel už nyní, ale...
zachvěla jsem se...
kam?
nový dům...
hmmm...
rozhodil mě... až jednou Evi.. a beze všeho, jen kufry...
vykulila jsem oči...
nový dům, malý s terasou ze všech místností, bazén uprostřed, vždyť to si přeješ... jo přeju, ale...
11.02.2017 01:26:39 | zelená víla
myslím, že tenhle svět znám... je v tomhle domě...
poprvé jsem se tady milovala, poprvé milovala, v těchto zdech je vše... vůně i slova táty, dohady, chuť svačiny na výlet, konfrontace s mamkou, usmiřování...
dávají zde deset minut na komentáře, tak to fakt nedávám... asi mi naznačují stručněji, stručněji... :-)
11.02.2017 01:19:57 | zelená víla