Anotace: setkání jsou zvláštní...
krásně řečeno... svět osobní a neosobní... i když mám pocit, že i tom neosobním je kousek osobního v obou a tím je pocit, jak jsme se cítili, co jsme vyslechli, co jsme řekli a osobně s tím jdeme v sobě dál... :-)
23.02.2017 22:30:05 | zelená víla
...jen velmi těžko se nám odděluje neoddělitelné, ale pakliže se to podaří, tak se něco stalo...
02.02.2017 13:40:33 | Jort
Eni, vystihl jsi to dokonale a fantasticky, jak velkou moc má lidské slovo, jak velkou sílu dává. ST. :-))
02.02.2017 11:34:10 | Iva Husárková