krouživě...
po obloze
bouří promodralé
krouží káně
a vyřezává
do odulého mračna
prstence poklicové
z místa kde ležím
mraky se podobají
prehistorickým ještěrům
a káně se snáší
k mým snům
teprve teď se dá
chytit očima
roztříštění
světa tělesnosti
a vtěleného ducha
uprostřed trosek zaniklých světů
pohyb v mechanickém čase
výmysly vlastní zkázy
nedbaje na úděl či osud
odcizený okamžik
klidného spočinutí
dokážu si
najednou i vzpomenout
že se dá usnout na blatech poklidně
kouř se převrací a rozplývá
koukám jak se smráká
a zem nasává
mé tělo
teprve v polovině
Přečteno 352x
Tipy 30
Poslední tipující: zelená víla, střelkyně1, jitoush, zdenka, Jort, Iva Husárková, Dreamy, el sereno, Kubíno, AndreaM, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)