Anotace: ...
vždyť si vždycky všechno myslíme, ne?
nedávno jsem se s kolegou bavila o tom, jak by měla vypadat dáma jeho srdce... nevím, jen by měla být drzá?
jak to myslíš? zeptala jsem se... potkal jsem jednu, byla hezká, milá, jen jí chybělo to něco, dívala se na mě jak na svátost... a co se ti na tom nelíbí? chybí tam to něco, ta drzost...
co je pro tebe drzost? no že se na mě nedívá jako na svátost... usmála jsem se...
štípnul mě do tváře a pronesl, ty jsi drzá víc než je zdrávo... já? ano... nebojíš se mě, nebojíš se mě setnout a ještě se tomu směješ.. pošleš mě k šípku a stejně tak umíš pohladit... neděláš z ničeho vědu, ale taky jsi děsnej pitval... já? zvědavej jsi ty z nás dvou, zvědavější než já a že já jsem zvědavá... a víš co, nesrovnávej se mnou, jsem v jiném levelu než ta... jsem si to celou dobu myslel...
co je absolutní, tak tomu tedy moc nevěřím... a absolutní důvěra? jen bolí...
24.02.2017 01:09:19 | zelená víla
Viděla jsem nádhernou opici
cenila bílé zuby a sněžilo ji na sanici
V závěji pod jazykem měla třesoucí se směsici
slova hřejivá za mříží,ve vánici
:)
22.02.2017 21:25:44 | Danaé