Anotace: ...
to jsou ty naše světy... každý máme ten svůj...rozbalujeme si balíčky čehokoli pro tvoření, darujeme je dál, přiťukáváme si na zdraví... voníme si i naopak... tančíme bez hudby i s ní... tvarujeme...
11.03.2017 02:03:46 | zelená víla
...chci si přivonět.....vybavilo se mi toto......
"V hlubinách Země dějí se věci,
matička chystá svým dětičkám šat.
Semínka skrývají životy přeci,
krása se zrodí a chce se nám dát."/To jsem kdysi vymyslela pro děti.../
A když přiložíš ucho k zemi tam, kde už krapet oschla,tak "uslyšíš"
pučení kořenů,když vytváří se pevnější, obnovené spojení v kořenové síti,
podzemní sdílení "v síti"...to drobné podzemní hemžení bytůstek,připravujících vše pro pohyb vzhůru v součinnosti se všemi
potřebnými tvůrčími silami.....a paprsek se dotkl "srdce"...
26.02.2017 21:44:04 | jitoush