Nekonvenční první jídlo
Strhla mě
uchvátila
scenérie tam
kterak si pohrávalo světlo se stínem
při východu
protipólu měsíce
Ne nejsem Angličan
co nepožívá před sedmnáctou drink
Im think
Dovolil jsem si
proto jsem oslavil onu vzácnou chvíli
nahý
jen v dlouhé lněné košili
podobně jako Rembrandt
van Rijn
tekutou snídaní - vínem
třeba jsem byl
poslední den týdne
(dalek od letní výhně)
prostopášník
Anebo pouze trochu
zvláštní?
(na tuto zeměpisnou šířku
na toto století
roční dobu?)
Posouzení ponechám
za pohledu
na dno láhve
Bohu
chceš-li
kupříkladu
Jahve
Přečteno 335x
Tipy 13
Poslední tipující: jitoush, Philogyny1, Jin&Jang, Dreamy, Pavel Vlček, Amonasr, LV, Kett
Komentáře (2)
Komentujících (2)