Anotace: ...
bílá, černá... tma, světlo ... ticho, hluk... teplo, zima... zlo, dobro...
vše má protiklad a každý z nich je třeba...
nedávno jsem brouzdala deníky, co jsem psávala... snad mi i zamrzelo, že už to nedělám, našla jsem v nich mnohé... po špičkách potají si vzpomínám, co bylo, co je... co už vím, co neustále cítím, co není, ale bylo... co bylo a je...
28.05.2017 23:30:12 | zelená víla
To nepsala Persona, ale lidskoST...tu vůni i hořkosladkou chuť na patře po brusinkách i sevření srdce, když jsem dočetla si uloužím, když dovolíš :-)
16.05.2017 05:25:02 | Malá mořská víla