Anotace: ...
měla jsem teď týden čas hodně být sama se sebou, četla si deníky a vzpomínala a také se v nich zas a znovu potkávala s lidmi, které mám kolem sebe pořád... smála jsem se a občas plakala... s díky za vše, ať to zní hloupě... vrátila jsem se k mým sedmnácti a dvaceti, vrátila se ke kamarádovi a opět si přehrávala dobu kdysi a teď, zas a znovu...uvědomila si, že vím, jak se tvářil u věty : jsem na lidi náročnej... a pak jsem s ním seděla venku... ty chvíle dělilo jedenáct let... a já si uvědomila, že jim nechyběl pocit radosti, pocitu blízkosti...
ještě pořád dokážu vytvořit chvíle dobra... :-)))
říkám mu, dnes jsem měla tak negativní pacientku, že ještě teď mám husí kůži... Eví a usmívala se, když jsi odcházela?, zeptal se... ano... vždyť tě znám... jako bych tam byl s tebou...ale nebylo jí do smíchu, jen se usmívala... myslíš že se začnu zlobit, když uděláš kotrmelec? rozesmál mě... jsi ještě mladá, pronesl... já? to jo tedy... a já si uvědomila, že cokoli může být jakkoli, ale když se potkáme, tak budeme vždy vědět...
šla jsem udělat čaj a zaslechla jsem, já tě prostě miluju... cože? .... se mi do té ciziny nechce, co myslíš? a já věděla a vím, že tam musí.. :-)
...
radosti toho druhého mohou i ubližovat... tomu, kterého máme rádi...
na jak dlouho? na rok a pak už vůbec...
usmála jsem se... vidíš, bude z tebe Američan... a? a mně byla zima... :-)
29.05.2017 00:56:50 | zelená víla
vždycky mě fascinovalo poznání, pochopení věcí, lidí, dějů ...stěží poznáme sebe, natož druhého...dozrávám k tomu, že svět nelze cele pochopit, lze jej však úspěšně pozorovat :)
21.05.2017 13:52:28 | Malá mořská víla