Anotace: Jitušce-Lucii*
v dutině stromu
září světlo
větve se sklánějí
pod tíhou
zlatých plodů
kdo se schová
pod stromem
před bouří
naděje se
snadno
že dostane
vzácným jabkem
po kebuli -
hned se mu
rozsvítí
a stane se
sadařem
jitousch-činých alejí...
.....zachytila jsem ji už ráno,poslední den dovolené,jakési chmury
z určitých těžkostí......a pak spadne na mě Tvé Tebou vykreslené jablíčko
.......věř mi.....světlo se zasejc rozsvítlo.....šlo by to pomaleji,
Ty si to svými verši o hodně urychlil......tak DÍK....je to od Tebe
milé a světélkující.....čím víc sadařů bude,tím lépe......to pak bude
spousta neobyčejných jablíček........Ji./úsměv/
19.07.2017 17:31:48 | jitoush
mám radost z Tvé jablečné světelnosti, milá jitoush-ko :-D*
19.07.2017 18:22:20 | Frr
.....ještě jsem si dodatečně uvědomila,že ses s básenkou skoro strefil,pač jsem
narozeninově červencová...takže se znovu usmívám a obdivuji se
Tvé invenci v básních věnovaných,co zde "zazněly".....Ji./úsměv/
23.07.2017 09:12:28 | jitoush
včera jsem nafotila strom se srdcem z mechu, byla bouřka, a je tam toho možná i víc, pošlu... :)
19.07.2017 08:29:13 | Philogyny1