Anotace: 23. 7. 2017
V zatopeném sádrovcovém dole
těžní vozíky plné modré vody
plavou motýlkem
tvoje koleje zvídavého dětství
:
barevné čepice plavců
vykazují strojově
monotónní pohyb paží
uspává oči
do rozmazaných skvrn
a slunce odráží šipkou
od hladiny
nacucané mraky
pijeme kávu
a kolem nás
cizí orosená čela
usrkují drink
s růžovým patrem melounu
a vosy zatím kradou
tajným pruhovaným kódem
poslední sladký čas do odjezdu
joj, imprese..., možno poskládat v tolik obrazů, kolik čtenářů, svůj už vidím :-)
24.07.2017 22:49:09 | Laika
vosy účelně a uvážlivě drancují z ulpívajících sladkomin na poslední chvíli-vždyť jejich čas už takřka vypršel-chuděrám do-chvilným..:-D*
24.07.2017 19:32:23 | Frr