Anotace: ...
dnes jsem to mohla prožít... zvířecí divokost radosti, nezkrotné rozjívenosti beze strachu, že budu zesměšněna a bylo mi v ní dobře jen ta radost ze žití ... kolem lidé co tě přijímají takového jaký jsi, bez příkras a přetvářky s nedokonalostmi, silou i slabostí...stejně šťastní v tvé přítomnosti :)
ST
03.12.2017 00:19:50 | Malá mořská víla
...všechno se vším souvisí......a to zebří mládě to zvládlo....Ji./úsměv/
27.11.2017 18:41:40 | jitoush
Eni se mi dneska ňák blbě čte jsou to zvířecí síly? a jsou ve druhém řádku ostatky? rači nebudu dneska vycházet aby mě nesežral medvěd konec je překrásnej Eni celý je to jako zjevení jsem docela maličká a Ty jsi něco co mě přesahuje tum tu dum kejvám hypnoticky hlavou do rytmu bubínku a dá-li bůh někdy pochopim ST :-))
27.11.2017 12:42:49 | Iva Husárková
zvířecí i zvířené...a komu jde jen o hmotné statky vlastně nezanechá žádné ostatky...
01.12.2017 12:56:09 | enigman