Anotace: ...
Já si ji četla už včera a přemýšlela, co napsat. Nevím proč, ale místo pravěkých ryb mi nakonec naskočila malá mořská víla s úplňkem, svět lidí přitahuje...
10.12.2017 08:29:42 | Philogyny1
rybám se zdají sny podle okolností plavou mezi korály myslí na nebeské skvosty a na to že dostaly (podle rybích měřítek zářící) hvězdný zážitek ST :-))
10.12.2017 04:28:24 | Iva Husárková
enigmane to je nějaký chyták...ty ryby co měly plíce přeci nemusely na pláži lapat po dechu... dýchaly...ale údivem možná oněměly, jako já po dnešní sedm set padesátce v Tiché Orlici...kouzlem řeky vinoucí se parkem v Pelinách a prokysličenou vodou prodírající až ke kostem ...a drahóšku hvězdy už přece viděli i z vody :)...Ty nás hópáš ;)
ale dobry, viš, že já tě všecko věřim :) a taky možná se evolučně změnily v zimní plavce chich
09.12.2017 21:13:42 | Malá mořská víla